Visittkort

visittkort

Visittkort i alle materialer, størrelser og formater. Spør oss om hva vi har inne av papirtyper. Vi kan ofte lage visittkort på dagen. Om du ønsker at trykket går helt ut i kanten av papiret trenger vi 3 mm bleed og crop marks.

Kontakt oss
visittkort-med-preg

Preg

Vi kan levere visittkort med preg. Det vil si at vi lager en form, og presser ut detaljer som får en forhøyning på ene siden, og motsatt effekt på baksiden. Dette egner seg best til enkle logoer eller designelementer uten for mye detaljer.

Kontakt oss
visittkort-med-metallisk-folie

Metallisk folie

Hvis du ønsker at visittkortene dine skal skinne litt ekstra kan metallisk folie være løsningen. Her er det mye å velge mellom; gull, hvitt gull, sølv, bronse og flere skinnende farger. Metallisk folie kan også kombineres med preging. 

Kontakt oss
folierte-og-laminerte-visittkort

Foliering

Om visittkortene dine skal tåle litt mer, få en annerledes overflate, eller du ønsker å kombinere matt og blank overflate kan foliering være løsningen.

Kontakt oss
visittkort-med-spotlakk

Spotlakk

Visittkortene dine kan få en ekstra finish med spotlakkering på visse elementer som du ønsker å framheve. Fungerer best på enkle logoer og andre designelementer.

Kontakt oss

Print og digitaltrykk

Man-fre 08:00 – 16:00
Hausmanns gate 6, 6. etasje
0186 Oslo

Storformat og vinyl

Man-fre 09:00 – 16:30
Hausmanns gt. 6, 1. etasje
0186 Oslo

Offsettrykk

Man-fre 08:00 – 16:00
Hausmanns gt. 6, 6. etasje
0186 Oslo

Copyright © 2022 Nilz & Otto Grafisk AS